Αποσμητικό αέρα Aromatherapy – κάτι περισσότερο από μια υπέροχη μυρωδιά

Τα αποσμητικά χώρου αρωματοθεραπείας είναι υπέροχα. Όχι μόνο μυρίζουν καλά, αλλά έχουν και πολλά άλλα οφέλη για την υγεία. Δείτε πώς ένα αποσμητικό χώρου αρωματοθεραπείας μπορεί να σας βοηθήσει στον καθημερινό σας χρόνο οδήγησης.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει αρωματοθεραπεία και αρωματικα ντουλαπασ αιθέρια έλαια στο σπίτι, τότε ξέρετε πώς μπορούν να σας ηρεμήσουν και να σας χαλαρώσουν. Ορισμένες από αυτές τις μυρωδιές είναι ευρέως γνωστές για την ανακούφιση από το στρες, ενώ άλλες μπορούν να σας δώσουν ενέργεια και να σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερο σε εγρήγορση.

Όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, είναι τόσο εύκολο να αγχώνεστε στο δρόμο για διάφορους λόγους. Χρησιμοποιώντας ένα αποσμητικό αυτοκινήτου αρωματοθεραπείας, μπορείτε να μειώσετε το επίπεδο του στρες και να παραμείνετε ήρεμοι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα βρείτε το αποσμητικό χώρου αρωματοθεραπείας να λειτουργεί ως διαχύτης που απλά συνδέετε στον αναπτήρα. Προσθέτετε όποια αιθέρια έλαια θέλετε και έχετε ένα δυνατό άρωμα αρωματοθεραπείας ακριβώς στο αυτοκίνητό σας.

Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με αρώματα που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες:

Λεβάντα
Σανταλόξυλο
Χαμομήλι
Αυτά είναι τα 3 πιο δημοφιλή αρώματα που ηρεμούν τα νεύρα και σας βοηθούν να χαλαρώσετε.
Ίσως το πρόβλημά σας είναι το πρωί και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Λοιπόν, ένα αποσμητικό χώρου αρωματοθεραπείας σας καλύπτει και εκεί.

Αυτά τα αρώματα λειτουργούν εξαιρετικά για να σας κάνουν πιο εγρήγορση και ενεργητικότητα:

Πεύκο
Λεμόνι
Ευκάλυπτος
Περγαμότο
Τέλος, εάν αντιμετωπίζετε τις ατυχείς συνέπειες της ναυτίας, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε λεβάντα ή μέντα στο αποσμητικό χώρου αρωματοθεραπείας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεστε καλύτερα σε ελάχιστο χρόνο.