Το Traffic School είναι το πεπρωμένο ενός Speeder

Κάθε πλήρως οργανωμένη ακτή, εκτός από την υποχρέωση μεταφοράς ναυαγοσωστών, πρέπει να διαθέτει ένα ή περισσότερα ταχύπλοα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστασίας στους λουόμενους. Τα ταχύπλοα ξεκλειδώνουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για άλλους ανθρώπους. Αρχικά δίνουν τη δυνατότητα περιπολιών στο νερό. Ο συντονισμός στη θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης ατυχημάτων. Στη συνέχεια, το να φτάσετε στο κάτω μέρος όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες είναι πιο γρήγορο. Η διάσωση είναι συχνά ένα παιχνίδι του χρόνου. Τέλος, το  σχολή ταχυπλόου μόνο που συμπληρώνει τη φόρμουλα ασφαλείας είναι η προπόνηση. Οι ακτές χρειάζονται έμπειρους πιλότους, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις μόνο από σχολή ταχύπλοων. Η Bayline έχει τη λύση και για αυτό.

Ο Τζο παραβίαζε όχι λιγότερο από 6 νόμους. Και ήθελα να τον δω να κατεβαίνει. Ήθελα να τον δω να κατεβαίνει δυνατά.

 

Ήθελα να τον δω να πρέπει να παρακολουθεί την ακαδημία επιχειρήσεων κάθε μέρα για όσο συνέχιζε να παίρνει μια ανάσα.

Τώρα, δεν υποθέτω τον εαυτό μου ως εκδικητικό άτομο, αλλά όταν κάποιος σας κρατά την πόρτα του χώρου αποσκευών όταν οδηγείτε με λογική ταχύτητα στη λωρίδα του carpool, είναι εύκολο να ενοχλείτε αυθεντικά. Μπορείτε να οδηγείτε 90 για να μείνετε μπροστά τους. Ή μπορείτε να διασχίσετε τις διπλές αντιηρωικές γραμμές για να ξεφύγετε από το δρόμο τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ντροπιάζεστε όσο και εκείνοι για την παραβίαση του νόμου. Έτσι επέλεξα την επιλογή νούμερο 3. βρίζοντας αβοήθητα κάτω από την ανάσα μου επίσης ξεφεύγοντας απότομα από το δρόμο του όταν τελικά έπεσα πάνω στο σπάσιμο των συμπαγών αντιηρωικών γραμμών. Αυτός ο Τζο απαιτούσε να περάσει πολλές ποιοτικές ώρες μόνος με ένα μάθημα επιχειρηματικής ακαδημίας.

 

Καθώς ο Τζόνι Ρόκετ περνούσε από μπροστά μου, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Αυτός ο δαίμονας της ταχύτητας που αγκάλιαζε την ουρά μου για αναρίθμητα μίλια εξοχικής περιφέρειας οδηγούσε στη λωρίδα του carpool- ΜΟΝΟΣ! Αλλά μείνε, γίνεται καλύτερα. Πίσω από τον μυ-μαμούθ του ενός φορτηγού-κουβαλούσε ένα μηχανοκίνητο σκάφος. Μόλις αστράφτει αφού με προσπέρασε, βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από το επερχόμενο αυτοκίνητο στη λωρίδα του carpool – βλέποντάς τους επίσης ανελέητα. Αυτή τη φορά όμως δεν έμεινε. Διέσχισε τις διπλές αντιηρωικές γραμμές για να βγει από τη λωρίδα του carpool στα δεξιά, και επίσης διέσχισε ξανά τις διπλές αντιηρωικές γραμμές για να επιστρέψει υψόμετρο μπροστά στη φτωχή νομοταγή ψυχή. Καθώς οδηγούσε πιο μακριά, μπορούσα να τον δω να πλησιάζει άφοβα το πίσω μέρος του επερχόμενου θύματος που δεν το γνώριζε.

Καταιγόμουν και έκανα τον υπολογισμό. Παραβίαση σε αυτήν την κομητεία – 134,00 $. Παραβίαση Carpool Lane-μονό επιβάτη-350,00$. Ρυμούλκηση βάρκας στη λωρίδα carpool-134,00$. Οδήγηση 85 σε ζώνη 65 mph ενώ μεταφέρει ένα σκάφος – 350,00 $. Διασχίζοντας τις διπλές αντιηρωικές γραμμές της λωρίδας carpool-350,00$. Περνώντας χωρίς επαρκή σύμφωνη γνώμη – άλλα 134,00$. Ας το υποθέσουμε, το να κάνεις λίγη μετάνοια στην ακαδημία επιχειρήσεων θα ήταν πολύ καλό για αυτόν τον Τζο.

 

Γενικά, όταν βλέπετε τη γνωστή αντανάκλαση ενός αυτοκινήτου με μια κόκκινη, άσπρη και μπλε φωτεινή γραμμή στο επάνω μέρος του στο τζάμι οπισθοπορείας, η απόκρισή σας στο γόνατο είναι να ελέγξετε την ταχύτητά σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε αθώοι για κάθε λάθος – κάνοντας. Η μόνη μου μελέτη όταν είδα το αυτόματο της αστυνομίας να κάνει ζουμ στο τζάμι της οπισθοπορείας ήταν “Πήγαινε να τον πάρεις, μπουκάρου!”

. Επίσης η καρδιά μου έπεσε καθώς είδα τον αξιωματικό να τραβιέται στην άκρα δεξιά λωρίδα και να μένει εκεί. Δεν είδε τον κακό Τζο; Γιατί κρεμόταν; Τι στο καλό έμεινε; Επίσης με χτύπησε. Τον βηματίζει. Ένιωσα ένα άρρωστο, εκδικητικό, γεμάτο χαρά χαμόγελο να απλώνεται στο πρόσωπό μου. Αυτός ο Τζο κατέβαινε. Και θα προλάβαινα να το δω.

 

Τραβούσαν προς την πλευρά του ίχνους καθώς περνούσα. Ο αγνοούμενος παραβάτης του νόμου που επέτρεψε τους κανόνες του δρόμου δεν ίσχυε γι’ αυτόν και το ένστολο είδωλο που ετοιμαζόταν να του δείξει το φως. Δεν είναι όλοι όσοι λαμβάνουν μια επιχειρηματική αναφορά είναι σχετικά τόσο αξιόλογοι. Αυτή τη μέρα, ακόμα, η δικαιοσύνη ακουγόταν αληθινά, πραγματικά γλυκιά.

Υποθέτω ότι τελικά θα περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μοιράζοντας στην επιχειρηματική ακαδημία.