Четири предимства на меката вода

Избирането на нежни водни предложения може да има огромен ефект върху доброто на вашия частен дом и вашето здраве. Ето няколко ключови предимства на мека вода.

По-добър ВиК
Твърдата вода включва прекомерно внимание на минерали, по-специално калций и магнезий. Това води до натрупване на редица депозити с течение на времето, което е рисковано за вашата водопроводна система. Запушванията в тръбите имат тенденция да намаляват напрежението на водата по време на вашия частен дом, но вероятно може да се движат незабелязано, докато не откриете теч или спукване на тръба. В този момент вредата е нанесена. Обратно, нежната вода има значително по-малко минерално съдържание и може да предотврати огромни проблеми и скъп ремонт на съдбата.
Допълнителни спестявания
Нежната вода не съхранява най-добре вашите тръби, но допълнително запазва запасите ви за почистване. Независимо дали използвате шампоан, избелващ ексфолиант или перилен препарат, семействата с нежна вода са склонни да прилагат много по-малко почистващ сапун, отколкото собствениците на къщи с трудна вода. По-малко натрупване, много по-малко време, прекарано в търкане, и ограничава количеството агресивни химически вещества, които изпращате в канализацията си.
По-дълготрайни уреди
Водата предлага оборудване за дома ви, подобно на циркулацията по вашите тръби. Помислете как минералните отлагания могат да окажат влияние върху вашата топла вана, машина за еспресо, перална система или хладилник. Водонагревателите понасят максимална вреда от натрупването на варовик и с допълнителен вътрешен слой те изискват допълнителна мощност с течение на времето.
По-здрава кожа
Структурите с мека вода използват сол, за да провокират йонен обмен и много хора ги използват с прости думи, поради факта, че харесват начина, по който водата се чувства. Всъщност това скърцащо-гладко усещане след баня обикновено не означава, че сте били задълбочени. В максимален случай, това е абсолютно заради връзката между вашия почистващ сапун и минералите. С нежна вода получавате допълнителна билкова гладкост. Той е особено полезен по време на бръснене, тъй като улеснява бръсначите да циркулират изключително лесно в кожата ви. Освен това, той действа като билков омекотител за пране или дори улеснява съживяването на скучна, безполезна коса.
За допълнителни въпроси се уверете, че докосвате водопроводчика си приблизително нежните предложения за вода.